Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Noc filmových nadějí

13.04.2010 20:04
Počet příspěvků: 1

Tohle fakt svět neviděl. Američani by "nám" animáky možná záviděli, ale online hlasování rozhodně NE. Jak mám asi hlavovat pro bráchu když to furt "padá" a hned na mě vybafne "stránka nenalezena" !! Jestli nestihnu do 30.4 poslat ani jeden hlas tak si jdu stěžovat. !! Máte to mít zařízený. !! 

Krásný den, ANONYM 

14.04.2010 11:04

vacsine ludi nefunguje registracia a zamrza im stranka problem bude u Vas Pani tak sa k tomu uz konecne niekto vyjadrite alebo aspon napravte chyby!!!!!! inak je cele toto vase hlasovanie velky podvrh!! A Hanba!

27.04.2010 08:04

Tak mi to hlasování taky nefunguje. Navíc jsem ani nenašla, kde by to jako mělo být. V sekci hlasování není možnost hlasovat..... To je snad už předem dané kdo vyhraje?.....

27.04.2010 23:04

Zlatá slova, včera jsem zkoušel "hlasovat" skoro hodinu ... A NIC!!!  Přátelé, pořadatelé, ať anketa neztratí na důvěryhodnosti, to si študáci nezaslouží.!!!